Проект: Направи го твоето "домашно производство" и хоби профитабилно, Бр. CB006.1.31.015
Овој проект е кофинансиран од Европската унија преку Interreg – ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија –Македонија

sinmk

logo bg

Рачно изработени букети,кошници,картички,торти од картон,свадбени декорации,поклони .

10333716 10209051197336554 1947971513753307298 o     16797662 10212501809399699 4020319675175696955 o    17492693 10212893746237875 5384083743275486907 o16819280 10212502018484926 5951559573819663525 o    17157664 10212592975678799 8179218233147352110 o    s17814376 10212957825119807 8097425342936530930 o   17761004 10212957824679796 84748437096556184 o    16251706 1185194998261953 8961283841450838398 o    16825896 10212501838480426 8225234628685623147 o    17157789 1229933640454755 8536259363731564646 o   

18055776 10213153583013632 9103563523539836627 o18056116 10213153639015032 8777900190802631828 o18056000 10213153922382116 6791445495647327872 o18121089 10213153658135510 1785724201146547687 o17990182 10213153845900204 7216327013830903544 o

 

 

Проект за јакнење на вештините на жените

Превод на текст од англсики на македонски и обратно

 computer language translation

The Art of Translating